Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open. Davydenko a îndrăznit şi s-a "ars". Federer, în semifinale

Australian Open. Davydenko a îndrăznit şi s-a "ars". Federer, în semifinale

Australian Open. Davydenko a îndrăznit şi s-a "ars". Federer, în semifinale
Sursa foto: roger federer
27 Ian 2010   •   12:54

Roger Federer îşi continuă parcursul sigur de la Australian Open şi avansează, parcă implacabil, spre ultimul act al competiţiei. Miercuri, elveţianul l-a întâlnit în sferturile de finală pe cel mai puternic adversar de până acum. Nikolai Davydenko, numărul 6 mondial. Rusul a şi câştigat primul set cu un neverosimil 6-2, dar a fost pedepsit în următoarele trei acte de Federer, care a reuşit să treacă uşor de un adversar aflat într-o formă de invidiat: 2-6, 6-3, 6-0, 7-5.
Davydenko trecuse în optimile de finală, în cinci seturi, de Fernando Verdasco, şi părea un adversar foarte incomod pentru Federer. Aşa a şi fost, iar jocul cu precizie de ceas al rusului l-a făcut să câştige primul set cu 6-2. Cu toate acestea, nu a reuşit decât să îl ambiţioneze pe principalul favorit al turneului, iar acesta a defilat în următoarele două seturi, 6-3 şi 6-0. În ultimul act, Davydenko a reuşit să pună ceva mai multe probleme, dar a fost în cele din urmă insuficient. Federer s-a impus şi acum cu 7-5 şi merge în semifinale, unde îl întâlneşte pe Jo-Wilfried Tsonga.
Tsonga l-a eliminat pe Djokovic
Surpriza a venit în partida dealaltă, francezul Jo-Wilfried Tsonga reuşind să îl elimine pe numărul 3 mondial, sârbul Novak Djokovic. Francezul care este al 10-lea favorit al turneului va avea o misiune foarte dificilă pentru a ajunge în finlă, împotriva elveţianului Roger Federer.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Australian Open
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close