Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open: Federer îl umileşte pe Del Potro, scor 6-3, 6-0, 6-0 şi va juca în semifinale cu Roddick

Australian Open: Federer îl umileşte pe Del Potro, scor 6-3, 6-0, 6-0 şi va juca în semifinale cu Roddick

Australian Open: Federer îl umileşte pe Del Potro, scor 6-3, 6-0, 6-0 şi va juca în semifinale cu Roddick
Sursa foto: Roger Federer
27 Ian 2009   •   15:30

Elveţianul Roger Federer a trecut peste jocul prost din sferuturile de finală cu cehul Tomas Berdych şi a făcut un meci mare cu Juan Martin Del Potro. Numărul 2 mondial a trecut cu mare uşurinţă de jucătorul din Argentina, care părăseşte Australian Open jenat de scorul 6-3, 6-0, 6-0. În urma acestei partide, se cunoaşte prima semifinală de la turneul de la Melbourne, în care se vor întâlni Andy Roddick şi Roger Federer, ambii foşti lideri ai ierarhiei mondiale.
Cap de serie numărul 8, argentinianul se aştepta să obţină un scor mai strâns în partida de marţi, după ce reuşise, până în acest meci, să obţină rezultate bune graţie unui joc eficient. Federer, însă, a adus iar aminte de acel robot care trimitea toate mingile cu o precizie descurajantă pentru adversari. După un prim set în care a reuşit să câştige, totuşi, trei game-uri, Del Potro a jucat degeaba următoarele seturi, pierzând, de ambele ori, fără să câştige vreun game.
Într-o zi în care americanul Andy Roddick a impresionat prin rezistenţă şi forţă în meciul cu cap de serie numărul 1, Novak Djokovic, Federer i-a făcut pe fanii de la Australian Open să spere că vor avea parte de un duel clasic între două vedete ale tenisului în plină formă.
Foto: img.skysports.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close