Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open. Hănescu îl întâlneşte pe Federer dacă trece de primul tur

Australian Open. Hănescu îl întâlneşte pe Federer dacă trece de primul tur

Australian Open. Hănescu îl întâlneşte pe Federer dacă trece de primul tur
Sursa foto: victor hanescu
15 Ian 2010   •   11:04

Sorţii i-au hărăzit un program greu lui Victor Hănescu la Australian Open. Tenismanul român, care anul trecut s-a aflat şi în top 30 mondial, are parte de un adversar argentinian în primul tur. Problemele încep din runda a doua, unde românul ar urma să-l întâlnească pe principalul favorit al turneului, Roger Federer. Nici Monica Niculescu nu a avut prea mult noroc, ea urmând să joace în primul tur cu fostul număr 1 mondial Jelena Jankovic.
Victor Hănescu îl va întâlni pe argentinianul Juan Ignacio Chela în prima rundă, iar în al doilea tur ar putea să dea de Roger Federer, cel care va juca în compania rusului Igor Andreev.
În competiţia feminină, jucătoarele române au parte de adversari din cei mai diverşi. Dacă Sorana Cîrstea va întâlni o beneficiară a unui wild-card, australianca Olivia Rogowska, iar Alexandra Dulgherul va avea o adversară venită din calificări, Monica Niculescu are de departe cea mai grea misiune. Spre ghinionul ei, o va întâlni pe a opta favorită a turneului, sârboaica Jelena Jankovic.
Turneul de la Antipozi se va desfăşura la Melbourne în perioada 18-31 ianuarie. Campionii en-titre sunt Rafael Nadal la masculin şi Serena Williams la feminin.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close