Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open. Mihaela Buzărnescu, învinsă în primul tur de Venus Williams

Australian Open. Mihaela Buzărnescu, învinsă în primul tur de Venus Williams

Australian Open. Mihaela Buzărnescu, învinsă în primul tur de Venus Williams
15 Ian 2019   •   11:07

Australian OpenJucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu, desemnată cap de serie numărul 25, a fost învinsă de americanca Venus Williams cu 6-7 (3), 7-6 (3), 6-2, marţi, la Melbourne, în prima rundă a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. 

Australian Open. Buzărnescu (30 ani, 25 WTA) s-a înclinat după un meci de două ore şi 39 de minute în faţa unei jucătoare de 38 de ani, care ocupă locul 37 în ierarhia mondială. 

Australian Open. În primul set s-a mers cap la cap până al 3-3, când americanca a reuşit un break şi s-a desprins la 5-3. Buzărnescu a reuşit egalarea, 5-5, meciul a ajuns în tiebreak, unde românca a înclinat balanţa, impunându-se cu 7-3. 

Australian Open. În setul secund, Buzărnescu a avut şansa de încheia conturile, dar a ratat-o. Mihaela a condus cu 2-0, a fost egalată, 2-2, apoi s-a desprins din nou, la 5-3, şi a servit pentru meci, dar nu a reuşit să fructifice şansa şi a fost egalată (5-5), setul a ajuns din nou în tiebreak, unde s-a impus Venus de data aceasta, cu 7-3. 

Australian Open. În decisiv, Buzărnescu a continuat evoluţia mai slabă şi Williams s-a desprins repede la 3-0 pe fondul greşelilor comise de româncă şi al serviciului său mai bun. Mihaela a avut câteva oportunităţi (de break) să întoarcă meciul, dar le-a irosit şi Venus Williams s-a impus cu 6-2. 

Australian Open. Buzărnescu a avut 5 aşi, 2 duble greşeli, 34 de winners şi 31 de erori neforţate, în timp ce Venus a contabilizat 2 aşi, 6 duble greşeli, 41 de winners şi 40 de erori neprovocate. 

Australian Open. Românca, învinsă la Melbourne în primul tur şi anul trecut, va primi pentru participare 75.000 de dolari australieni şi 10 puncte WTA. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close