Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open: Serena Williams a câştigat al 10-lea turneu de Mare Şlem al carierei

Australian Open: Serena Williams a câştigat al 10-lea turneu de Mare Şlem al carierei

Australian Open: Serena Williams a câştigat al 10-lea turneu de Mare Şlem al carierei
31 Ian 2009   •   13:13

Serena Williams a zdrobit-o pe rusoaica Dinara Safina în finala Australian Open, scor 6-0, 6-3, şi a cucerit astfel al patrulea titlu la Melbourne şi al 10-lea al carierei de simplu, după 58 de minute de joc.
Americanca, a doua favorită a turneului, a câştigat furtunos primul set, în doar 22 de minute, în timp ce adversara ei a părut să joace sub presiune în cea de-a doua finală de Mare Şlem din carieră. Safina, cap de serie numărul trei, a reuşit un break în debutul setului doi, dar Williams a replicat cu un alt break şi apoi a defilat spre victorie.
Succesul de la Melbourne i-a adus Serenei Williams şi locul întâi în clasamentul WTA. Totodată, acesta este al doilea trofeu cucerit în acest an la Australian Open, după ce a cucerit şi titlul la dublu alături de sora ei, Venus.
?Nu e prea mult de spus, având în vedere că nu am stat nici măcar o oră pe teren. Serena Williams a jucat mult prea bine, eu am fost doar un copil de minge astăzi?, a spus Safina, la finalul partidei. De partea cealaltă, Williams a declarat: ?Dinara va avea un mare viitor. Loveşte mingea foarte puternic?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serena Williams Australian Open
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close