Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open. Simona Halep s-a calificat în turul trei, după o nouă victorie muncită

Australian Open. Simona Halep s-a calificat în turul trei, după o nouă victorie muncită

Australian Open. Simona Halep s-a calificat în turul trei, după o nouă victorie muncită
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Ian 2019   •   11:00

Update: Numărul unu mondial în tenisul feminin, românca Simona Halep, s-a calificat cu emoţii în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după o victorie cu 6-3, 6-7 (5), 6-4 în faţa americancei Sofia Kenin, joi, la Melbourne. 

Știrea inițială

Meciul Simona Halep - Sofia Kenin din turul al doilea de la Australian Open va începe cu trei ore întârziere. Programat inițial în jurul orei 06:00, ora României, duelul are șanse mari să-și consume primul punct abia în jurul orei 09:00. O scurtă repriză de ploaie și un meci maraton au dat peste cap programul.

Al doilea meci al Simonei Halep de la Melbourne a fost pe Arena Rod Laver, după întâlnirile Kuzmova - Svitolina și Wawrinka - Raonic. În duelul de pe tabloul feminin socotelile s-au încheiat destul de repede. Svitolina a trecut de Kuzmova în două seturi, după doar o oră și 8 minute. Nu la fel de scurt a fost însă meciul Wawrinka - Raonic.

Primele trei seturi ale partidei s-au disputat pe distanța a trei ore, toate fiind decise la tiebreak. Mai mult, setul trei a fost întrerupt minute bune, la 4-4, din cauza unei reprize intense de ploaie.

×
Subiecte în articol: Australian Open Simona Halep
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close