Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open: Sorana Cârstea, eliminată de Melinda Czink

Australian Open: Sorana Cârstea, eliminată de Melinda Czink

Australian Open: Sorana Cârstea, eliminată de Melinda Czink
20 Ian 2009   •   13:20

Jucătoarea română de tenis Sorana Cârstea a ratat, marţi, calificarea în turul doi al turneului Australian Open, după ce a fost învinsă de Melinda Czink din Ungaria, în două seturi, scor 2-6, 2-6, după doar 54 de minute de joc.
Favoritele turneului nu au avut probleme în primul tur, singura victimă a surprizelor fiind Agnieska Radwanska din Polonia, cap de serie nr. 9, care a fost învinsă cu 6-7, 6-4, 1-6 de ucraineanca Kateryna Bondarenko. Favorita nr. 8 a turneului, Svetlana Kuznetsova, a evitat o soartă similară, în ciuda unei reveniri în setul doi a adversarei Anastasia Rodionova. Kuznetsova s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-3.
Altfel, surorile Williams au impresionat în prima rundă la Australian Open, Serena, favorita nr. 2 şi tripla câştigătoare a turneului, învingând-o pe Meng Yuan din China cu 6-3, 6-1, în timp ce Venus a trecut cu nemţoaica Angelique Kerber cu 6-3, 6-3.
Elena Dementieva, cap de serie nr. 4, s-a chinuit în faţa Kristinei Barrois, scor 7-6, 2-6, 6-1, iar campioana din 2006 Amelie Mauresmo a trecut de Olga Govortsova cu 6-4, 6-4.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Australian Open
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close