Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open: Victorii pentru Roger Federer şi Novak Djokovic

Australian Open: Victorii pentru Roger Federer şi Novak Djokovic

Australian Open: Victorii pentru Roger Federer şi Novak Djokovic
19 Ian 2009   •   20:50

Numărul doi mondial, Roger Federer, a început cu dreptul turneul de Mare Şlem de la Melbourne, învingându-l în trei seturi pe italianul Andreas Seppi, scor 6-1, 7-6, 7-5.
Elveţianul şi-a adjudecat primul set în 24 de minute, dar jocul său nu a mai fost la fel de convingător în setul doi, când a fost nevoit chiar să salveze o minge de set pentru Seppi.
Într-o altă partidă, campionul en-titre Novak Djokovic a debutat de asemenea cu dreptul în faţa unui alt italian, Andrea Stoppini, de care a dispus cu scorul 6-2, 6-3, 7-5.
Una dintre cele mai categorice victorii a fost reuşită de Andy Roddick, triplul semi-finalist de la Australian Open reuşind să treacă de Bjorn Rehnquist cu 6-0, 6-2, 6-2.
Altfel, reprezentantul gazdelor Bernard Tomic a devenit, la 16 ani şi 103 zile, cel mai tânăr câştigător al unui meci de la turneul de Mare Şlem de la Australian Open, după ce l-a învins pe italianul Potito Starace, scor 7-6, 1-6, 7-6, 7-6. Tomic este abia pe locul 786 în clasamentul ATP, iar anul trecut a câştigat turneul australian la juniori. El a beneficiat de un wild-card pentru a putea participa la Australian Open.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close