Antena 3 CNN Sport Tenis BCR Open România. Marius Copil produce surpriza şi îl elimină pe Victor Crivoi. Hănescu, eliminare şoc

BCR Open România. Marius Copil produce surpriza şi îl elimină pe Victor Crivoi. Hănescu, eliminare şoc

BCR Open România. Marius Copil produce surpriza şi îl elimină pe Victor Crivoi. Hănescu, eliminare şoc
Sursa foto: marius copil
22 Sep 2009   •   17:43

Învingător surpriză în duelul fratricid din primul tur al BCR Open România, dintre Marius Copil şi Victor Crivoi. Tânărul de 18 ani, posesor al unui wild-card la turneul de pe Arenele BNR, s-a impus la capătul unui meci de două seturi, în faţa compatriotului său. Dezamăgirea zilei vine de la Victor Hănescu. Acesta a fost eliminat încă de la primul meci, şi asta deşi era cotat cu prima şansă la câştigarea turneului!
Copil s-a evidenţiat pentru prima oară în lumea tenisului românesc atunci când, în februarie anul acesta, a făcut istorie şi i-a învins pe ruşii Dmitri Tursunov şi Marat Safin împreună cu Horia Tecău.
Performanţă notabilă pentru Marius Copil,care s-a descurcat admirabil în faţa mai experimentatului Victor Crivoi. Lui Copil i-a trebuit o oră şi 15 minute pentru a dispune de Crivoi, pe care l-a învins în două seturi, surprinzător de clar, cu scorul de 6-3, 6-2. Următorul meci al lui Copil va fi cel din turul al II-lea, unde îl va întâlni pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo. Acesta a trecut, tot marţi, de Andreas Seppi din Italia, al şaptelea favorit al competiţiei.
Victor Hănescu a pierdut partida jucată cu Oscar Hernandez, locul 76 în ierarhia ATP. Tenismanul din Spania a câştigat în două seturi, cu scorul de 7-6 (5), 6-4. Partida a fost disputată, durând o oră şi 57 de minute.
În alte partide disputate marţi, Igor Andreev, al patrulea favorit al competiţiei, a fost eliminat de spaniolul Santiago Ventura. De asemenea, s-au înregistrat următoarele rezultate:
Daniel Koellerer (favorit 6) - Filippo Volandri: 2-6, 7-5, 6-3
Nicolas Almagro (favorit 2) - Simone Bolelli: 6-4, 6-3
Federico Gil - Pere Riba: 7-5, 5-7, 6-2
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Copil Victor Crivoi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close