Antena 3 CNN Sport Tenis BCR Open Romania: Meci de retragere pentru Andrei Pavel cu Goran Ivanisevic

BCR Open Romania: Meci de retragere pentru Andrei Pavel cu Goran Ivanisevic

BCR Open Romania: Meci de retragere pentru Andrei Pavel cu Goran Ivanisevic
Sursa foto: andrei pavel
15 Sep 2009   •   16:50

Andrei Pavel se va retrage din activitatea sportivă în tenis. El se va bucura de un meci oficial de retragere contra croatului Goran Ivanisevic, fost număr doi mondial, la BCR Open Romania.
Directorul turneului, Bogdan Enoiu, arăta că "unul dintre punctele de atracţie ale acestui turneu va fi ultima participare a unui mare jucător al României, Andrei Pavel, care şi-a făcut pe deplin datoria şi merită cu prisosinţă o retragere pe măsura.
În plus, pe 24 septembrie, va fi organizat un meci demonstrativ la care vor participa fostul jucător francez Yannick Noah, românii Andrei Pavel şi Ilie Năstase, precum şi iranianul Mansour Bahrami.
Organizatorul preciza că jucătorul Petru-Alexandru Luncanu, locul 328 ATP, a primit din partea organizatorilor BCR Open România un wild-card pentru a participa la competiţia bucureşteană .
" Am decis ca să îi acordăm un wild-card lui Petru-Alexandru Luncanu . Sperăm ca acesta să îi dea un imbold într-o carieră viitoare, iar Luncanu să devină unul dintre cei mai buni jucători de mână stângă din circuitul ATP. Sperăm să ajungă între cei mai buni 100 de jucători ai lumii", a spus Enoiu.
Enoiu a subliniat faptul că elevii şi studenţii care vor veni cu legitimaţiile şcolare vor avea intrarea gratuită în fiecare zi a turneului, în limita a 500 de bilete, acelaşi număr de tichete de acces fiind rezervat şi pensionarilor.
Turneul BCR Open România, dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro, se va desfăşura în perioada 19-27 septembrie la Arenele BNR din Bucureşti.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andrei Pavel Ilie Nastase
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close