Antena 3 CNN Sport Tenis Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor. „Rezultatul de la RMN mă forţează să renunţ”

Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor. „Rezultatul de la RMN mă forţează să renunţ”

Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor. „Rezultatul de la RMN mă forţează să renunţ”
Sursa foto: Foto: Agerpres/ EPA
de S.T.    |    31 Oct 2019   •   15:40

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu şi-a anunţat, joi, retragerea de la Turneul Campioanelor la tenis, care are loc la Shenzhen (China), din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, potrivit WTA.

„Am făcut un RMN joi pentru a verifica genunchiul după meciul de aseară (cu Karolina Pliskova, n. red.) şi, din nefericire, rezultatul arată că trebuie să mă retrag”, a declarat Andreescu.

Americanca Sofia Kenin o va înlocui pe Andreescu în Grupa Violet, la ultimul meci, de vineri, contra ucrainencei Elina Svitolina, deţinătoarea trofeului. Svitolina este virtuală câştigătoare a grupei, iar pentru locul al doilea se luptă Simona Halep şi Karolina Pliskova (Cehia).

Bianca Andreescu a fost învinsă de Simona Halep cu 3-6, 7-6 (8-6), 6-3, luni, în primul său meci de la Shenzhen, dar a fost nevoită să abandoneze în a doua partidă, cu Karolina Pliskova, după ce jucătoarea cehă a câştigat primul set cu 6-3.

Andreescu (19 ani), numărul patru mondial, anunţase atunci că va decide dacă va mai juca sau nu la Turneul Campioanelor după ce va efectua un RMN la genunchiul stâng.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: turneu Turneul Campioanelor rezultat RMN
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close