Antena 3 CNN Sport Tenis Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Turneul Campioanelor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    28 Oct 2011   •   10:34

Liderul mondial Caroline Wozniacki a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Istanbul, după ce a fost învinsă de deţinătoarea titlului de la Wimbledon, cehoaica Petra Kvitova, scor 4-6, 2-6.

Favorită numărul 1, jucătoarea daneză a avut şi câteva probleme medicale, la finalul primului set medicii intervenind şi luându-i tensiunea.

În ciuda eliminării, Wozniacki va încheia al doilea an la rând în postura de lider al clasamentului WTA, după ce principala sa rivală, rusoaica Maria Sharapova, a pierdut ambele meciuri disputate în Turcia şi a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.

Am încercat să dau tot ce am mai bun, dar corpul meu nu a vrut sa facă lucrurile pe care i le ceream. Multe lucruri s-au întâmplat în această săptămână şi cred că mi-a lipsit puţin norocul, pentru că am simţit prea multă oboseală. Nu este cel mai bun moment să te simţi rău. Nu vreau să spun că Petra nu ar fi câştigat meciul în alte condiţii. A jucat foarte bine şi a meritat să se impună de două ori aici”, a declarat Wozniacki, care în acest sezon a disputat 80 de meciuri.

În cea de-a doua întâlnire din grupa roşie, poloneza Agnieszka Radwanska a trecut cu 1-6, 6-2, 7-5 de rusoaica Vera Zvonareva şi are nevoie de un singur set câştigat în meciul cu Petra Kvitova pentru calificarea în semifinale.

Victoria Azarenka şi-a asigurat de asemenea prezenţa în penultimul act la Turneul Campioanelor în urma victoriei obţinute în faţa campioanei de la Roland Garros, chinezoaica Li Na, scor 6-2, 6-2.

Jucătoarea din Belarus nu mai poate rata calificarea indiferent de rezultatul meciului cu Marion Bartoli, cea care a înlocuit-o pe Sharapova, în timp ce Li Na şi Samantha Stosur, câştigătoarea de la US Open, se vor lupta vineri pentru al doilea loc care duce în semifinale din grupa albă.
 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close