Antena 3 CNN Sport Tenis Scene dramatice la meciul Soranei Cîrstea de la Wimbledon. A CĂZUT LATĂ pe TEREN! OAMENII sunt ÎNGROZIȚI

Scene dramatice la meciul Soranei Cîrstea de la Wimbledon. A CĂZUT LATĂ pe TEREN! OAMENII sunt ÎNGROZIȚI

Scene dramatice la meciul Soranei Cîrstea de la Wimbledon. A CĂZUT LATĂ pe TEREN! OAMENII sunt ÎNGROZIȚI
06 Iul 2017   •   19:01

Momente de groază în setul decisiv, după ce Mattek-Sands a suferit o accidentare oribilă. Sportiva s-a prăbușit pe teren, după o accidentare oribilă la genunchi.

Țipetele sale i-au îngrozit pe spectatori, iar unul dintre aceștia ar fi leșinat.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional

 

CÎRSTEA - MATTEK-SANDS LIVE la WIMBLEDON. CÎRSTEA are şansa de a-şi egala cel mai bun rezultat al carierei la Wimbledon. Românca de 27 de ani joacă azi, în jurul orei 17:00, în turul 2 la Londra, împotriva lui Bethanie Mattek-Sands.

CÎRSTEA - MATTEK-SANDS LIVE la WIMBLEDON. Sportiva din Târgovişte a reuşit să o elimine în primul tur pe olandeza Kiki Bertens, favorită numărul 23, în faţa căreia s-a impus cu 7-6, 6-4. Astfel, Cîrstea a ajuns în runda a doua pe iarba londoneză pentru prima oară din 2013.

CÎRSTEA - MATTEK-SANDS LIVE la WIMBLEDON. Cea mai bună performanţă a Soranei la al treilea Grand Slam al anului a fost însă calificarea în turul 3, pe care a reuşit-o în două rânduri, în 2009 şi 2012.

CÎRSTEA - MATTEK-SANDS LIVE la WIMBLEDON. Până acum, Cîrstea și Mattek-Sands s-au duelat de trei ori și de fiecare dată s-a impus Sorana. Ultimul meci a avut loc în 2013, când românca a câștigat în două seturi, 6-1, 6-3.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close