Antena 3 CNN Sport Tenis Clijsters a câştigat turneul de la Miami, după ce a zdrobit-o pe Venus Williams în finală

Clijsters a câştigat turneul de la Miami, după ce a zdrobit-o pe Venus Williams în finală

Clijsters a câştigat turneul de la Miami, după ce a zdrobit-o pe Venus Williams în finală
04 Apr 2010   •   17:52


Kim Clijsters a câştigat Open-ul Sony Ericsson de la Miami şi a pus capăt seriei de victorii a americancei Venus Williams. Jucătoarea de tenis din Belgia, în vârstă de 26 de ani, a câştigat cu 6-2, 6-1 şi şi-a asigurat al doilea titlu de la revenirea în tenis de anul trecut, celălalt triumf venind la US Open, în septembrie.

Williams, în vârstă de 29 de ani, a intrat în finala de la Miami având 15 victorii consecutive la activ, însă nu a reuşit să îi facă faţă lui Clijsters, care a câştigat partida în doar 58 de minute şi şi-a trecut în palmares al 37-lea titlu al carierei. Este pentru a doua oară când belgiana câştigă turneul de la Miami şi în urma acestei victorii va urca pe locul 10 în clasamentul mondial WTA, dat publicităţii luni.

"Este o mare concurentă, o sportivă grozavă şi una dintre cele mai bune femei din tenis. Ştiam că trebuie să joc foarte bine. Sunt fericită de modul în care am reuşit să joc pe tot parcursul meciului", a declarat Clijsters la finalul partidei, în timp ce Williams a recunoscut: "Nu a fost cea mai bună zi a mea, dar voi reveni anul viitor".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Venus Williams Kim Clijsters
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close