Antena 3 CNN Sport Tenis Clijsters s-a accidentat la o nuntă şi poate rata prezenţa la Roland Garros

Clijsters s-a accidentat la o nuntă şi poate rata prezenţa la Roland Garros

Clijsters s-a accidentat la o nuntă şi poate rata prezenţa la Roland Garros
11 Apr 2011   •   13:05

Numărul doi mondial, Kim Clijsters se află în pericol să rateze Open-ul francez după ce s-a accidentat la gleznă în timpul nunţii vărului ei, Tom.

Clijsters, campioană en-titre la Australian Open şi US Open şi dublă vicecampioană la Roland Garros, avea deja probleme medicale la umărul şi încheietura mâinii drepte. "Am o luxaţie severă la ligamentele laterale de la glezna dreaptă, un hematom", a spus Clijsters pe site-ul oficial. Glezna a fost imobilizată şi Clijsters nu va avea voie să îşi folosească piciorul câteva zile.

Jucătoarea de tenis va lipsi între patru şi şase săptămâni, existând astfel dubii privind participarea belgiencei de 27 de ani la turneul de Mare Şlem care începe în 17 mai. "Kim s-a accidentat la gleznă şi nu va putea juca între patru şi şase săptămâni. Participarea ei la Roland Garros nu mai este sigură", se arată pe site-ul jucătoarei.

Clijsters a câştigat trei din cele patru turnee de Mare Şlem disputate de la revenirea ei în WTA, în 2009, după o pauză luată pentru naşterea primului ei copil.


×
Subiecte în articol: Kim Clijsters Roland Garros
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close