Antena 3 CNN Sport Tenis "Coşmarul" Soranei Cîrstea, Samantha Stosur, a câştigat primul turneu WTA al carierei - Open-ul Japoniei

"Coşmarul" Soranei Cîrstea, Samantha Stosur, a câştigat primul turneu WTA al carierei - Open-ul Japoniei

"Coşmarul" Soranei Cîrstea, Samantha Stosur, a câştigat primul turneu WTA al carierei - Open-ul Japoniei
Sursa foto: Samantha Stosur
19 Oct 2009   •   14:48

Australianca Samantha Stosur, cunoscută românilor mai ales pentru faptul că a surclasat-o pe Sorana Cîrstea în sferturile de finală de la Wimbledon, a învins-o duminică pe Francesca Schiavone cu 7-5, 6-1 în finala Open-ului Japoniei şi a câştigat astfel primul titlu WTA al carierei.

Stosur, cap de serie numărul trei, care pierduse toate celelalte cinci finale de simplu jucate în circuit, a câştigat confortabil meciul, după ce în primul set s-a impus la limită.

Fiecare jucătoare şi-a câştigat serviciul în primul set până când, servind pentru a rămâne în set, la 5-6, italianca Schiavone, cap de serie numărul patru, a cedat. Stosur a reuşit apoi break-ul în game-ul patru al setului secund şi Schiavone, care a pierdut nouă din precedentele 10 finale de simplu, s-a resemnat.

Victoria a pus punct final unei săptămâni grozave pentru Stosur, care a cedat un singur set, în semifinală, contra favoritei principale, Caroline Wozniacki.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: samantha stosur
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close