Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă după victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă după victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă după victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor
23 Oct 2017   •   16:43

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză la cald a jocului lui Halep, după victoria acesteie în fața Carolinei Garcia.

"Principalul atuu al Simonei a fost serviciul. În plus, nu a lăsat-o pe Garcia să-și facă jocul agresiv. Intervenția lui Darren a fost ca întotdeauna bună. A atenționat-o să nu-i mai dea puncte ușor de câștigat, de la 4-3 pentru Garcia, Simona s-a dus în 6-4. De câte ori Simona s-a lăsat, a fost pasivă în joc și a așteptat-o pe Garcia să lovească și să făcă punct. De câte ori Simona s-a mobilizat și a trimis mingea aspru, în unghi, mingea iute, atunci a câștigat. S-a mai produs o intervenție dezastroasă a tatălui Carolinei. A comis o greșeală teribilă, nu a lăsat-o să vorbească, a vrut să spună ceva și i-a răspuns că nu contează, că trebuie să se țină de planul pe care l-au făcut. Trebuie să o asculți pe jucătoare ce are de zis de acolo din teren, trebuie să răspunzi la demonul ei, să o lași să-și spună ce o râcâie", a declarat CTP la o televiziune de știri.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită, a debutat cu o victorie, luni, în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia (Franţa).

Halep (26 ani) şi-a luat astfel revanşa după ce a fost învinsă recent de Garcia în finala de la Beijing.

Românca s-au impus în faţa franţuzoaicei (24 ani, 8 WTA şi cap de serie numărul 8) după o oră şi 27 de minute.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis Turneul Campioanelor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close