Antena 3 CNN Sport Tenis Cupa Davis: România a pierdut primul meci din întâlnirea cu Olanda

Cupa Davis: România a pierdut primul meci din întâlnirea cu Olanda

Cupa Davis: România a pierdut primul meci din întâlnirea cu Olanda
de M.T.    |    05 Apr 2013   •   16:33

Adrian Ungur, locul 124 ATP, a fost învins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, 3-6, 6-3, de Robin Haase, locul 52 ATP, în prima partidă din cadrul întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Olanda, care se dispută la Braşov.

Întâlnirea România - Olanda contează pentru turul doi al Grupei I, Zona euro-africană, iar învingătoarea se va califica la barajul pentru Grupa Mondială a competiţiei.

Haase s-a impus în primul set cu 6-4, după ce a reuşit un break în game-ul al treilea. Olandezul a câştigat pe serviciul lui Ungur în primul game al setului secund, a repetat break-ul în game-ul numărul şapte şi s-a desprins la 5-2.

Jucătorul român a reuşit un rebreak, dar în cele din urmă a pierdut şi setul secund, cu acelaşi scor, 4-6.

Ungur şi-a adjudecat al treilea set, cu 6-3, graţie unui break reuşit la scorul de 1-0, dar, în setul al patrulea, românul nu a mai putut ţine pasul cu Haase şi şi-a cedat serviciul la scorul de 2-3, pierzând cu 3-6, după ce a ratat două mingi de break la 3-5.

Partida a durat două ore şi 20 de minute.

În al doilea meci al întâlnirii, Victor Hănescu, locul 58 ATP, va evolua împotriva lui Igor Sijsling, locul 70 ATP.

Sâmbătă, de la ora 15.00, va avea loc meciul de dublu dintre perechile Horia Tecău/Marius Copil şi Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer, iar duminică, de la ora 13.00, se vor disputa ultimele două partide de simplu: Victor Hănescu - Robin Haase şi Adrian Ungur - Igor Sijsling.


   

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close