Antena 3 CNN Sport Tenis Cupa Davis: România s-a calificat la barajul pentru calificarea în Grupa Mondială, după victoria lui Hănescu

Cupa Davis: România s-a calificat la barajul pentru calificarea în Grupa Mondială, după victoria lui Hănescu

Cupa Davis: România s-a calificat la barajul pentru calificarea în Grupa Mondială, după victoria lui Hănescu
09 Mai 2010   •   17:48

Victor Hănescu a trecut peste oboseală şi peste problemele medicale şi l-a învins în trei seturi pe ucraineanul Serghei Stahovski, scor 6-4, 6-2, 7-5, ducând astfel România la barajul pentru calificarea în Grupa Mondială. România a învins cu 3-1 în întâlnirea cu Ucraina din turul doi al Grupei I a Zonei Euro din Cupa Davis, meciul dintre Marius Copil şi Ivan Sergheiev fiind anulat din cauza ploii.

"Mă bucur că am reuşit să câştig trei meciuri pentru România. Două jumate, de fapt", a declarat cu zâmbetul pe buze Hănescu, la finalul partidei. "Le mulţumesc coechipierilor, dar mai ales spectatorilor. Aş vrea să fie în continuare alături de noi şi să ne ducă în Grupa Mondială".

"A fost destul de greu. Mă bucur că s-a terminat foarte repede. Am reuşit să îmi păstrez concentrarea şi să câştig. A fost un final de meci destul de tensionat", a mai declarat Hănescu despre partida cu .

România a preluat conducerea cu scorul general de 2-1, după victoria la dublu a perechii Victor Hănescu / Horia Tecău, în timp ce în prima zi Victor Hănescu l-a învins pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur a cedat în faţa lui Serghei Stahovski.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Cupa Davis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close