Antena 3 CNN Sport Tenis De ce nu se mai teme Simona Halep de Serena Williams

De ce nu se mai teme Simona Halep de Serena Williams

De ce nu se mai teme Simona Halep de Serena Williams
07 Sep 2016   •   19:26

Meciul dintre Simona Halep si Serena Williams e capul de afis al sferturilor de la US Open. Simona vine dupa o serie impresionanta, in timp ce Serena ramane in continuare forta care domina tenisul feminin de ani buni. Anul trecut, Serena visa sa devina prima femeie care cucereste toate cele patru titluri de Mare Slem intr-un an, dar a esuat chiar la US Open, cand a pierdut semifinala cu Roberta Vinci, cea care avea sa piarda in ultimul act in fata Flaviei Pennetta, cea care o eliminase pe Simona in semifinale., scrie sport.ro.

Chiar daca anul asta nu mai are un obiectiv asemanator, Serena vine dupa o serie incredibila de patru meciuri in care nu si-a pierdut serviciul si in care adversarele ei au avut o singura minge de break. Mai mult, Serena a devenit jucatoarea cu cele mai multe victorii la turneele de Mare Slem, cu 308 victorii, reusind sa-l depaseasca pana si pe Roger Federer. 

Cu toate astea, New York Post scrie despre posibilitatea ca Simona Halep sa nu mai piarda cu Serena, pe care a invins-o la Turneul Campioanelor in grupe in urma cu doi ani. 

"Simt ca jocul meu este cel mai bun din cariera mea pentru ca imi simt corpul puternic. Pot sa controlez orice tactica in timpul meciului. Nu trebuie sa ma tem sau sa am emotii pentru ca nu am nimic de pierdut contra Serenei. E provocare imensa pentru mine. Fizic, ma simt suficient de puternica pentru a o infrunta", a declarat Simona in SUA. 

La 34 de ani si dupa ani buni de dominatie, Serena inca mai are recorduri de depasit. Daca va castiga US Open anul acesta o va depasi pe Steffi Graf cu 23 de titluri majore la simplu si va urca pe locul 2 in clasamentul all-time, condus de Margaret Court, cu 24 de titluri. Williams poate sa castige al saptelea US Open din cariera si sa depaseasca recordul detinut de Christ Evert. 

"Pentru mine nu mai conteaza cu cine joc pentru ca orice adversara face meciul carierei cu mine", a spus Serena. 

Serena a avut un an plin de urcusuri si coborasuri. A ratat la Australian Open si Roland Garros, a castigat Wimbledon si a iesit in turul al treilea la Jocurile Olimpice de la Rio. 

Partida dintre cele doua tenismene se disputa in aceasta noapte, de la ora 2.00.

×
Subiecte în articol: Simona Halep US Open Serena Williams
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close