Antena 3 CNN Sport Tenis Declarație neașteptată a unei adversare a Simonei Halep

Declarație neașteptată a unei adversare a Simonei Halep

Declarație neașteptată a unei adversare a Simonei Halep
16 Dec 2015   •   01:11

Simona Halep ocupă locul 2 în clasamentul WTA şi rămâne una dintre jucătoarele de temut din circuitul de simplu. Românca de 24 de ani a fost lăudată de una dintre cele mai valoroase reprezentante ale sportivului alb, Garbine Muguruza, potrivit digisport.ro.

"Pe hârtie, sunt foarte aproape de Serena Williams şi Simona Halep, dar ca jucătoare implicată îmi dau seamă că diferenţa este mare", a recunoscut iberica de 22 de ani, conform diariovasco.com.

"Serena Williams va fi foarte greu de învins. Este incredibilă abilitatea ei de a se menţine la acest nivel după atâta timp. Trebuie ca eu şi Simona să ne îmbunătăţim mult jocul pentru a câştiga în faţa ei", a adăugat Garbine.

Muguruza este pe locul 3 WTA, la 860 de puncte în spatele Simonei (6.060). Serena e numărul unu detaşat, cu 9.945 de puncte.

Simona şi Garbine s-au întâlnit de 3 ori în carieră şi Muguruza conduce cu 2-1 la acest capitol. În 2015, românca a câştigat 3 turnee (Shenzen, Dubai şi Indian Wells) şi cea mai bună performanţă la un Grand Slam a fost semifinala de la US Open.

De partea cealaltă, Muguruza a câştigat în acest an cel mai important titlu al carierei (Beijing) şi a ajuns în prima finală de Grand Slam, una pierdută la Wimbledon, în faţa Serenei Williams, 4-6, 4-6.

×
Subiecte în articol: Simona Halep garbine muguruza
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close