Antena 3 CNN Sport Tenis Del Potro pune capăt secetei de trofee

Del Potro pune capăt secetei de trofee

Del Potro pune capăt secetei de trofee
28 Feb 2011   •   10:41

Juan Martin del Potro a câştigat primul său titlu din 2009 după ce l-a învins pe Janko Tipsarevic cu 6-4, 6-4 în finala Delray Beach International Championship.

Argentinianul, care a jucat doar în trei turnee în 2010 din cauza unei accidentări la mâna dreaptă, a avut nevoie de două ore pentru a-şi adjudecat al optulea titlu al carierei.

"Este uimitoare pentru mine această revenire. Încerc să îmi îmbunătăţesc jocul în fiecare zi şi azi Janko a jucat mai bine, dar am avut noroc în momentele cheie", a declarat Del Potro la final.

Del Potro, cândva clasat pe locul patru în lume, dar ajuns acum pe 166 din cauza accidentării, a părut lipsit de vlagă în primul set, dar a devenit tot mai puternic pe măsură ce meciul a avansat. "Am jucat noaptea fiecare meci, iar azi a fost un pic cam cald pentru mine. Am încercat să mă concentrez asupra serviciului şi la mingile de break", a spus tenismanul.

Ultimul turneu câştigat de Del Potro era US Open-ul din 2009, când l-a învins pe Roger Federer în finală. În urma acestui trofeu, Del Potro va reveni în topul celor mai buni 100 de jucători.

Proba de dublu de la Delray Beach a fost câştigată de perechea americană Scott Lipsky/Rajeev Ram, care a trecut, în finală, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-3, de cuplul Christopher Kas/Alexander Peya (Germania/Austria).

×
Subiecte în articol: Juan Martin del Potro
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close