Antena 3 CNN Sport Tenis Dementieva a câştigat turneul de la Toronto, după o finală cu compatrioata Maria Sharapova (VIDEO)

Dementieva a câştigat turneul de la Toronto, după o finală cu compatrioata Maria Sharapova (VIDEO)

Dementieva a câştigat turneul de la Toronto, după o finală cu compatrioata Maria Sharapova (VIDEO)
24 Aug 2009   •   17:35

Elena Dementieva a pus capăt seriei negre de rezultate împotriva Mariei Sharapova şi a reuşit să câştige turneul WTA Cupa Rogers. Dementieva câştigase anterior doar două meciuri în faţa compatrioatei din Rusia, ultima oară acum trei ani la Los Angeles, dar la Toronto a reuşit să se impună cu 6-4, 6-3 în faţa Sharapovei şi să câştite al treilea trofeu al anului.

"Chiar îmi place să joc la acest turneu, dar niciodată nu am reuşit să trec mai departe de turul doi, iar asta a fost foarte dezamăgitor pentru mine", a spus sportiva de 27 de ani, care a mai câştigat turneele de la Sydney şi Aukland în acest an. "De fiecare dată când vin aici am sprijin grozav din partea publicului şi sunt foarte fericită că am câştigat în sfârşit acest trofeu. Înseamnă mult pentru mine", a mai spus Dementieva.

În ciuda înfrângerii, fosta jucătoare de tenis numărul unu în lume, Sharapova, a fost mulţumită de modul în care a jucat, cu puţin timp înainte de US Open. "Cred că a fost o săptămână foarte bună pentru mine. Să joc şase meciuri este bine înainte de US Open. Este o pregătire bună", a explicat Sharapova, care încearcă să revină în top după zece luni de pauză cauzate de accidentarea la umăr.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rogers Cup
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close