Antena 3 CNN Sport Tenis Djokovic îl învinge pe Murray într-un meci epic şi se califică în finala Australian Open

Djokovic îl învinge pe Murray într-un meci epic şi se califică în finala Australian Open

Djokovic îl învinge pe Murray într-un meci epic şi se califică în finala Australian Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Ian 2012   •   16:23

Novak Djokovic l-a învins pe Andy Murray în a doua semifinală masculină de la Australian Open şi îşi va apăra titlul cucerit anul trecut împotriva lui Rafael Nadal.

Liderul mondial s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-7, 6-1, 7-5 la capătul unui meci epic, cu numeroase răsturnări de situaţie şi care s-a întins pe durata a patru ore şi 50 de minute.

Cei doi jucători s-au întâlnit în finala de anul trecut de la Australian Open, atunci când sârbul s-a impus după trei seturi.

Sunt extrem de încântat pentru faptul că am ajuns într-o altă finală. A fost un meci fizic, de aproape cinci ore. Andy merită felicitat pentru că a revenit după primul set. El a luptat, eu am luptat şi pot spune că este unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat”, a declarat Djokovic la finalul întâlnirii.

Ultimul act de la Melbourne va fi a treia finală consecutivă de Grand Slam dintre Novak Djokovic şi Rafael Nadal, numărul 1 ATP impunându-se în faţa ibericului atât la Wimbledon, cât şi la US Open.

De altfel, sârbul a câştigat toate cele şase întâlniri directe cu Nadal din 2011, însă, la general, spaniolul conduce cu 16-13.

Tot vineri, jucătoarele ruse Vera Zvonareva şi Svetlana Kuznetsova au câştigat finala feminină de dublu, în care au trecut de italiencele Sara Errani şi Roberta Vinci, favorite numărul 11, cu 6-7, 6-4, 6-3.



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close