Antena 3 CNN Sport Tenis Dulgheru, eliminată din optimi la Madrid. Ungur se califică în sferturi la Caserta

Dulgheru, eliminată din optimi la Madrid. Ungur se califică în sferturi la Caserta

Dulgheru, eliminată din optimi la Madrid. Ungur se califică în sferturi la Caserta
Sursa foto: alexandra dulgheru
13 Mai 2010   •   12:01

Alexandra Dulgheru s-a oprit în optimile de finală la turneul Masters de la Madrid, după ce a fost eliminată de jucătoarea cehă Lucie Safarova. Tânăra jucătoare română nu a mai putut să reediteze jocul perfect făcut în turul precedent cu Elena Dementieva şi a cedat după un joc de trei seturi, 6-7, 6-1, 7-6. Tot miercuri, Liana Gabriela Ungur a reuşit să atingă faza sferturilor de finală la Caserta, în Italia.
Dulgheru o eliminase, în turul precedent, pe rusoaica Elena Dementieva, locul 6 în clasamentul WTA. Din acest punct de vedere, românca aflată pe locul 38 în ierarhia mondială avea speranţe mari în faţa cehoaicei Safarova, clasată cu opt locuri mai sus. Primul set i-a revenit lui Dulgheru, cu 7-6, după ce jucătoarea noastră a câşigat tie-breakul cu 7-4. Setul al doilea a fost, însă, foarte slab iar Safarova s-a impus cu 6-1. În decisiv, Dulgheru a dus jocul până în tie-break din nou şi ar fi putut câştiga, dar în cele din urmă a cedat cu 6-8. Prezenţa la Madrid îi aduce lui Dulgheru 140 de puncte WTA şi 27.500 de euro.
Liana Gabriela Ungur a reuşit ceea ce Dulgheru nu a putut, în turneul challenger de la Caserta. Românca a câştigat în turul al doilea, cu scorul de 6-3, 6-3, pe sportiva bielorusă Ekaterina Jahlevici, cap de serie numărul trei. Următoarea adversară a lui Ungur este Sloane Stephens din Statele Unite, transmite Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Alexandra Dulgheru
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close