Antena 3 CNN Sport Tenis După nouă luni de calvar a venit bucuria pentru Maria Şarapova

După nouă luni de calvar a venit bucuria pentru Maria Şarapova

După nouă luni de calvar a venit bucuria pentru Maria Şarapova
Sursa foto: maria sharapova
19 Mai 2009   •   15:55

Maria Şarapova, fost număr unu mondial în tenisul feminin, a obţinut prima sa victorie după nouă luni. Jucătoarea rusă a lipsit în tot acest timp de pe arenele de tenis din cauza unei accidentări la umărul drept. Rusoaica s-a impus luni în faţa italiencei Tathiana Garbin cu scorul de 6-1, 6-7 (6-8), 6-3 în primul tur al turneului de la Varşovia.
"Jocul a durat mai mult decât mă aşteptam, mult mai mult decât ar fi trebuit. Totuşi, am avut multe faze frumoase şi am jucat foarte bine în primul set", a spus Şarapova, care încă resimte dureri la umărul cu probleme, potrivit Mediafax.
Victorie Şarapovei nu a venit deloc uşor, în ciuda faptului că jucătoarea s-a impus în primul act cu 6-1. Celelalte două seturi s-au prelungit şi partida a durat, în cele din urmă, 2 ore şi 35 de minute.
"Am fost extrem de nervoasă pe finalul celui de al doilea set. Cred totuşi că acest lucru este normal", s-a confesat rusoaica stabilită la Miami.
Din cauza absenţei de nouă luni din tenis, Şarapova coborât până pe locul 126 în clasamentul WTA, după ce a lipsit de la ultimele trei turnee de Mare Şlem, Wimbledon, US Open şi Australian Open, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: maria sarapova tenis WTA revenire
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close