Antena 3 CNN Sport Tenis Eliminare-şoc pentru Andy Murray. Vezi rezultatele de la US Open

Eliminare-şoc pentru Andy Murray. Vezi rezultatele de la US Open

Eliminare-şoc pentru Andy Murray. Vezi rezultatele de la US Open
06 Sep 2010   •   10:19

Britanicul Andy Murray a fost eliminat surprinzător din turul trei al turneului US Open, după ce a suferit o înfrângere dramatică în faţa favoritului numărul 25, Stanislas Wawrinka. Murray a servit pentru un avantaj de două seturi la un moment dat, însă soarta partidei a fost alta, problemele musculare dându-le bătăi de cap ambilor jucători, care au luat şi cedat pe rând iniţiativa.

Wawrinka a câştigat în cele din urmă cu 6-7, 7-6, 6-3, 6-3 şi va juca în optimi cu americanul Sam Querrey, cap de serie numărul 20. Cel mai tânăr jucător rămas în turneu, Querrey a reuşit de asemenea să elimine un jucător mai bine clasat, pe Nicolas Almagro, cap de serie numărul 14, după 6-3, 6-4, 6-4.

Rafael Nadal a defilat pe lângă Gilles Simon, scor 6-4, 6-4, 6-2, urmând să joace în turul următor cu Lopez, care a beneficiat de retragerea ucraineanului Stakhovsky pe când conducea cu 6-3, 4-0.

David Ferrer, al zecelea favorit, a trecut cu uşurinţă de conaţionalul Daniel Gimeno-Traver, scor 7-6, 6-2, 6-2, următorul adversar fiindu-i Verdasco, un alt spaniol care s-a calificat în optimi după 6-2, 3-6, 6-3, 6-2 împotriva lui David Nalbandian.

Tommy Robredo a fost ultimul spaniol calificat în turul al patrulea, după ce francezul Michael Llodra s-a retras când Robredo conducea cu 3-6, 7-6, 6-4, 2-1. Tenismanul de 28 de ani va încerca să se califice în sferturile de finală pentru prima oară după şase încercări, avându-l ca adversar pe Mikhail Youzhny, după ce al 12-lea favorit a trecut cu 6-4, 6-7, 7-6, 6-4 de John Isner.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andy Murray US Open
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close