Antena 3 CNN Sport Tenis Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19

Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19

Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi va rata turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship din această săptămână, de la Abu Dhabi.

Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19
Sursa foto: Twitter/WomensSport
de Alexandra Ionescu    |    13 Dec 2021   •   16:37

Campioana de 19 ani de la US Open, se confruntă cu simptome ușoare și și-a început cele 10 zile de autoizolare. Ea este vaccinată cu ambele doze.

Răducanu, care este un mare fan al Formulei 1, era de asemenea așteptată să participe duminică la Marele Premiu decisiv din Abu Dhabi, dar a lipsit de la eveniment.

"Aşteptam cu nerăbdare să joc în faţa fanilor aici, la Abu Dhabi, dar, din păcate, după ce am fost depistată pozitiv la COVID-19, va trebui să amân", a declarat Răducanu. "Mă izolez conform regulilor şi sper că voi putea reveni în curând", adăugat sportiva britanică cu orgini române, informează Mediafax.

Australian Open începe pe 17 ianuarie, iar jucătorii care trebuie să fie vaccinați și testați negativ în cele 72 de ore înainte de sosirea în Australia, în loc să fie supuși regulilor stricte de carantină hotelieră ale țării.

În prezent, clasată pe locul 19 în lume, Răducanu spera să-și îmbunătățească poziția înaintea Australian Open, dar acum va rămâne cu o fereastră de antrenament potențială mult mai scurtă înainte de a trebui să călătorească în Australia, potrivit The Tepegraph.

×
Subiecte în articol: Emma Răducanu COVID-19 tenis turneu tenis
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close