Antena 3 CNN Sport Tenis Emma Răducanu se retrage de la Miami Open

Emma Răducanu se retrage de la Miami Open

Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open, după ce urma să evolueze în primul tur împotriva lui Wang Xiyu, și ar fi putut să o înfrunte în turul doi pe Anna Kalinskaya, care a ajuns în finala de la Dubai.

Emma Răducanu se retrage de la Miami Open
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2024   •   10:10

Emma Răducanu a avut o evoluție bună la Indian Wells, fiind învinsă cu 6-3, 7-5 de Aryna Sabalenka în turul al treilea. 

Ea căzut totuși în clasament săptămâna aceasta, din cauza faptului că anul trecut ajunsese până în turul 4.

Emma Răducanu, fosta campioană de la US Open, se retrage de la Miami Open care începe pe 19 martie, pentru că a suferit o accidentare. 

Mai multe surse din presa de specialitate susțin că britanica are o accidentare în partea inferioară a spatelui, ceea ce o face să se retragă după ce a primit un wildcard.

Aceasta este cea mai recentă accidentare care o afectează pe britanică, ea fiind operată la ambele încheieturi anul trecut.

Următoarea destinație a lui Răducanu este incertă, nefiind clar dacă retragerea ei are la bază o simplă precauție sau o accidentare mai gravă.

Emma Răducanu ar trebui să joace în Cupa Billie Jean King din 12-13 aprilie, dar participarea ei devine de acum incertă.

Apoi, următorul ei turneu va fi probabil Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart, pe care probabil că îl va onora cu prioritate, având în vedere că este ambasadoarea mărcii și a primit deja un loc pe tablou, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Emma Răducanu Miami Open retragere
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close