Antena 3 CNN Sport Tenis Federer, eliminat din turul secund de la Roma de un leton de 21 de ani

Federer, eliminat din turul secund de la Roma de un leton de 21 de ani

Federer, eliminat din turul secund de la Roma de un leton de 21 de ani
Sursa foto: roger federer
28 Apr 2010   •   14:59

Surpriză de proporţii la turneul de tenis de la Roma. Roger Federer a fost eliminat în turul secund al competiţiei de un leton de 21 de ani, Ernest Gulbis. A fost primul turneu pe zgură pentru elveţian înaintea de French Open.
Nimic nu anunţa eliminarea lui Federer din competiţie, după primul set. Liderul mondial s-a impus lejer în faţa lui Gulbis în prima manşă, scor 6 la 2. În setul secund, elveţianul a câştigat însă un singur game şi a comis 15 greşeli neforţate, iar letonul s-a impus cu 6 la 1. În decisiv, Gulbis a ratat şase mingi de meci. A şaptea a fost cu noroc pentru jucătorul de 21 de ani care s-a impus cu 7-5 şi i-a produs lui Federer cea mai rapidă eliminare de la Roma din 2002 încoace. Cu 18 titluri de grand slam în carieră, eleveţianul nu a câştigat niciodată turneul de la Roma.
Câştigător la Roma în 2008 şi finalist anul trecut, Novak Djokovici nu a avut emoţii în faţa francezului Jeremy Chardy. Cap de serie numărul 2, sârbul s-a impus cu un dublu 6-1. Nici Andy Murray nu a avut emoţii. S-a impus în meciul din turul secund în faţa italianului Andrea Seppi, în 80 de minute, 6-4, 6-2. Australianul Leyton Hewitt merge şi el în runda a 3-a, după o victorie neaşteptată în faţa favoritului numărul 9, Mihail Youzhny. Hewitt a câştigat în 3 seturi, la capatul unui meci care a durat peste două ore şi jumătate: 6-4, 4-6, 6-3..
Antena 3

×
Subiecte în articol: Roger Federer
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close