Antena 3 CNN Sport Tenis Federer îl laudă pe Soderling după ce a ratat a 24-a semifinală de Mare Şlem consecutivă

Federer îl laudă pe Soderling după ce a ratat a 24-a semifinală de Mare Şlem consecutivă

Federer îl laudă pe Soderling după ce a ratat a 24-a semifinală de Mare Şlem consecutivă
02 Iun 2010   •   18:22


Favoritul Roger Federer a lăudat jocul lui Robin Soderling, după ce a pierdut în faţa suedezului în sferturile de la Rolan Garros. Cap de serie numărul cinci, Soderling, care a fost învins de Federer în finala de anul trecut, s-a impus cu 3-6, 6-3, 7-5, 6-4 într-un meci jucat în condiţii grele la Paris.

Rezultatul a pus capăt seriei de 23 de apariţii în semifinalele turneelor de Mare Şlem pentru Federer, dar elveţianul nu este în totalitate dezamăgit. "Sunt supărat până la un anumit punct. Nu cred că am jucat rău, astfel că e mai uşor să părăsesc competiţia. Condiţiile au fost destul de grele, dar Robin a jucat excelent", a declarat Federer.

Federer a ratat o şansă de set pe serviciul adversarului la 5-4 în setul trei, o şansă care a venit cu puţin înainte de o amânare a partidei de 75 de minute din cauza ploii. "Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci seturi, mereu primeşti o şansă. Dar el a venit tot timpul şi a jucat agresiv", a explicat elveţianul.

La final, Federer a găsit resursele şi pentru o glumă. "Cred că a fost o serie bună, acum o mai am pe cea pentru prezenţe consecutive în sferturi, bănuiesc. Oricum sunt mândru de mine şi de acea serie de 23 de prezenţe în semifinale. Am câştigat multe din ele şi asta mă face fericit", a mai spus Federer.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close