Antena 3 CNN Sport Tenis Federer l-a învins pe Hănescu în turul doi la Indian Wells: Victor a rezistat bine (VIDEO)

Federer l-a învins pe Hănescu în turul doi la Indian Wells: Victor a rezistat bine (VIDEO)

Federer l-a învins pe Hănescu în turul doi la Indian Wells: Victor a rezistat bine (VIDEO)
15 Mar 2010   •   12:22

Tenismanul numărul unu în lume, Roger Federer, a evitat o surpriză în runda a doua a Open-ului BNP Paribas şi l-a învins pe românul Victor Hănescu cu 6-3, 6-7, 6-1. Elveţianul, care este de trei ori campion la Indian Wells, a comis 39 de greşeli neforţate în timpul meciului, însă a reuşit să i se alăture lui Andy Murray în runda a treia a turneului.

Federer părea pe drumul spre o victorie uşoară după ce a reuşit break-ul în faţa lui Hănescu în game-ul doi şi a câştigat primul set în 30 de minute, însă câştigătorul a 16 Mare Şlemuri a cedat un break în game-ul şase al setului doi şi cu greu a reuşit să împingă meciul la tie-break. Hănescu a luat un avans important de 3-0, pentru a câştiga tie-break-ul cu 7-5 şi implicit setul.

Marele favorit a reuşit să îşi la normal în setul trei, reuşind două break-uri şi victoria finală. "Sunt fericit de modul în care am jucat. Am ratat câteva lovituri importante, nu am găsit mereu serviciul perfect, dar se mai întâmplă. Victor a rezistat bine mai ales că l-am presat în ultimul set şi jumătate. Nu am făcut cel mai bun tie-break, dar am avut o şansă să îl câştig. Am rămas calm în setul trei şi am jucat un tenis de calitate", a spus Federer, care îl va întâlni în runda viitoare pe Marcos Baghdatis din Cipru.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Victor Hanescu indian wells
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close