Antena 3 CNN Sport Tenis Federer l-a învins pe Murray şi şi-a asigurat locul întâi ATP la finalul anului 2009

Federer l-a învins pe Murray şi şi-a asigurat locul întâi ATP la finalul anului 2009

Federer l-a învins pe Murray şi şi-a asigurat locul întâi ATP la finalul anului 2009
Sursa foto: Roger Federer
25 Noi 2009   •   12:08

Nimeni nu îi mai poate lua lui Roger Federer primul loc în ierarhia ATP până la finalul anului în curs. Victoria de marţi a elveţianului în faţa lui Andy Murray, scor 3-6, 6-3, 6-1, de la Turneul Campionilor de la Londra, este echivalent cu asigurarea primului loc ATP pentru restul anului. 2009 va fi al cincilea an pe care Federer îl va încheia pe primul loc al clasamentului.
Rivalul său, Rafael Nadal, a pierdut deja la Turneul Campionilor în faţa lui Robin Soderling, iar Federer a profitat din plin, mărind ecartul ce îl despărţea de spaniol cu o victoria în faţa britanicului Andy Murray. Acesta nu a rezistat în faţa lui Federer, iar elveţianul şi-a asigurat primul loc după un an în care a câştigat pentru prima oară în carieră Roland Garros, a recâştigat Wimbledon şi a ajuns la 15 trofee de Grand Slam, un record absolut, potrivit Mediafax.
Succesul reputat în faţa lui Murray îl duce pe Federer pe primul loc în grupă, cu două victorii, urmat de Murray şi Del Potro, care au câte un succes. Ultimul loc îi revine lui Verdasco, învins de fiecare dată la Londra.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close