Antena 3 CNN Sport Tenis Federer nu are probleme cu Montanes şi trece în turul IV. Vezi rezultatele de la Australian Open

Federer nu are probleme cu Montanes şi trece în turul IV. Vezi rezultatele de la Australian Open

Federer nu are probleme cu Montanes şi trece în turul IV. Vezi rezultatele de la Australian Open
Sursa foto: roger federer
23 Ian 2010   •   14:39

Numărul 1 mondial arată o formă bună la această ediţie a Australian Open. Ultima victimă a lui Roger Federer este spaniolul Albert Montanes, pe care l-a învins cu scorul de 6-3, 6-4, 6-4 în turul al treilea al competiţiei de la ?Antipozi?. Ziua de sâmbătă a fost una lipsită de surprize în proba masculină, doar Mihail Iujnîi părăsind concursul prin abandon.
Elveţianul Roger Federer nu a avut mari probleme în faţa spaniolului Montanes, locul 32 în ierarhia ATP, şi s-a calificat după un joc în trei seturi lipsit de dramatism. Scorul de 6-3, 6-4, 6-4 reflectă fidel situaţia de pe teren, iar Federer s-a declarat foarte mulţumit după încheierea partidei:
?Până acum totul a mers excelent. În mod evident, şi eu mă voi întrebuinţa mai mult pe măsură de adversarii devin mai puternici. Dar mă simt încrezător. Sunt proaspăt acum că vom intra în cea de-a doua săptămână a competiţiei.?, a declarat Federer, potrivit Eurosport.
Următorul meci al lui Federer, de luni, va fi unul foarte savuros pentru spectatorii de la Melbourne şi nu numai. Elveţianul care a câştigat de trei ori trofeul de la Australian Open îl va întâlni pe Lleyton Hewitt, favoritul publicului australian.
Celelalte rezultate de sâmbătă:
Juan Monaco - Nikolai Davydenko: 0-6, 3-6, 4-6
Novak Djokovic - Denis Istomin: 6-1, 6-1, 6-2
Fernando Verdasco - Stefan Koubek: 6-1 (Koubek a abandonat apoi)
Nicolas Almagro - A. Falla: 6-4, 6-3, 6-4
Jo-Wilfried Tsonga - Tommy Haas: 6-4, 3-6, 6-1, 7-5
Lleyton Hewitt - Marcos Baghdatis: 6-0, 4-2 (Baghdatis a abandonat)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Australian Open
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close