Antena 3 CNN Sport Tenis Federer nu se retrage din tenis: "Când eşti în top, unii abia aşteaptă să te coboare"

Federer nu se retrage din tenis: "Când eşti în top, unii abia aşteaptă să te coboare"

Federer nu se retrage din tenis: "Când eşti în top, unii abia aşteaptă să te coboare"
01 Iul 2010   •   14:08

Eliminarea numărului doi mondial din sferturile turneului de la Wimbledon a dat apă la moară criticilor elveţianului. Aceştia spun că ar apărea primele semne că Federer ar trebui să se lase de tenis, dar tenismanul lasă să se înţeleagă că nu îl afectează criticile primite şi că se bucură la fel de mult de cariera sa ca înainte.


"După ce ajungi în top, unii oameni abia aşteaptă să te coboare. Dar este parte din tenis. Eu mă bucur în continuare de faptul că joc tenis. Criticii mă vor urma peste tot, poate mai mult ca înainte, dar eu mă voi bucura în continuare de cariera mea", a declarat elveţianul de 28 de ani pentru The Telegraph.


Federer este mândru că, în ultimii şapte ani, nu a fost niciodată eliminat de la un turneu de Mare Şlem mai devreme de sfeturile de finală.
"Este o serie incredibilă pentru mine, de şapte ani ating sfeturile de finală la fiecare Mare Şlem, nu este foarte rău. Trebuie să mă asigur că menţin această serie şi că merg şi mai departe la turneele care urmează", a declarat Federer.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Wimbledon
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close