Antena 3 CNN Sport Tenis Federer revine de la 0-2 la seturi şi îl elimină cu mari emoţii pe Tomas Berdych de la Australian Open

Federer revine de la 0-2 la seturi şi îl elimină cu mari emoţii pe Tomas Berdych de la Australian Open

Federer revine de la 0-2 la seturi şi îl elimină cu mari emoţii pe Tomas Berdych de la Australian Open
Sursa foto: Roger Federer
25 Ian 2009   •   18:33

Fostul număr unu mondial, în prezent pe poziţia a doua în clasamentul ATP, Roger Federer, a trecut cu mare greutate de cehul Tomas Berdych, evident, mult mai slab cotat. Elveţianul a început slab meciul, pierzând primele două seturi, dar a reuşit să se impună, în final, cu scorul de 4-6, 6-7, 6-4, 6-4, 6-2. Urmează runda a cincea pentru Federer, în care îl va întâlni pe argentinianul Juan Martin Del Potro.
Ieşit din forma care l-a ţinut ani de zile pe prima poziţie a clasamentului ATP, Roger Federer a început să aibă probleme în chiar atunci când joacă meciuri în care nici măcar nu întâlneşte rivali puternici cum ar fi Nadal sau Djokovic. Deşi a reuşit să-şi însuşească victoria în turul al patrulea împotriva capului de serie numărul 20, Berdych, elveţianul nu mai reuşeşte să impresioneze şi va avea, probabil, dificultăţi reale şi în meciurile care urmează.
Lipsit de concentrare în prima parte a meciului, elveţianul a avut, conform eurosport.yahoo.com, multe oportunităţi de a închide game-uri decisive în primele două seturi şi, deşi a preluat iniţiativa din setul trei şi a câştigat partida, a trebuit să joace trei ore şi 29 de minute. El va trebui, astfel, să înfrunte în "sferturi" nu numai adversarul Del Potro, dar şi oboseala acumulată.
Iată celelalte rezultate de duminică:
Marcos Baghdatis - Novak Djokovic: 1-6, 6-7(1-7), 7-6(7-5), 2-6
Andy Roddick - Tommy Robredo: 7-5, 6-1, 6-3
Juan Martin Del Potro - Marin Cilic: 5-7, 6-4, 6-4, 6-2
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close