Antena 3 CNN Sport Tenis Federer, scos de o accidentare din Cupa Davis pentru partida Elveţia - SUA

Federer, scos de o accidentare din Cupa Davis pentru partida Elveţia - SUA

Federer, scos de o accidentare din Cupa Davis pentru partida Elveţia - SUA
Sursa foto: Roger Federer
18 Feb 2009   •   12:51

Numărul doi mondial Roger Federer nu va putea ajuta echipa de Cupa Davis în partida din primul tur cu Statele Unite după ce a anunţat că va lua un repaos pentru a se recupera după mai vechea accidentare de la spate. Elveţianul a decis să nu participe nici la turneul de la Dubai care se va disputa începând cu săptămâna viitoare, dar speră că în acest fel va fi apt fizic pentru tot restul anului 2009.
Tenismanul elveţian a suferit o accidentare la spate în toamna anului trecut, pe care a dus-o pe picioare pentru a nu se retrage de la un număr de turnee importante, cum ar fi Marsters Cup din 2008 (câştigat de Novak Djokovic) sau Australian Open din 2009 (câştigat de Rafa Nadal).
"Sunt mâhnit că trebuie să renunţ la turneul de la Dubai şi la primul tur al Cupei Davis. Este o decizie dificilă, pentru că voi lipsi de la unul dintre turneele mele favorite şi nici nu voi putea să-mi ajut ţara să se califice mai departe în Cupa Davis", a anunţat, marţi, Federer potrivit prosport.ro.
"După accidentarea suferită în toamna anului trecut, nu am dispus de timp suficient pentru a mă reface complet. Voi profita de următoarele săptămâni pentru a mă recupera, astfel încât să fiu pregătit pentru sezonul 2009", a adăugat elveţianul potrivit sursei citate.
Menţionăm că primul tur al Cupei Davis se va disputa între 6 şi 8 martie, confruntările fiind decise după disputarea a câte cinci meciuri, patru de simplu şi unul de dublu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Cupa Davis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close