Antena 3 CNN Sport Tenis Federer vrea să organizeze un meci pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Australia

Federer vrea să organizeze un meci pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Australia

Federer vrea să organizeze un meci pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Australia
12 Ian 2011   •   17:33

Jucătorul de tenis numărul doi în lume, Roger Federer, speră să poată organiza un meci caritabil duminică pentru a ajuta victimele inundaţiilor din Queensland, Australia. De 16 ori câştigător al unui turneu de Mare Şlem, Federer se află în prezent la Melbourne unde se pregăteşte pentru Open-ul Australiei de săptămâna viitoare.

Federer a organizat un eveniment similar anul trecut după cutremurul devastator din Haiti, Rafael Nadal şi Serena Williams făcând parte dintre cei care au participat la eveniment.

"Inundaţiile aici în Australia sunt devastatoare. Mă duc la antrenament acum şi voi vorbi cu Tennis Australia în speranţa că vom putea organiza ceva duminică, să ajutăm la strângerea de fonduri pentru oamenii din Queensland, care au fost afectaţi. Ar fi grozav dacă lumea tenisului ar putea face asta chiar înainte de Australian Open", a scris Federer pe Facebook.

Inundaţiile din Queensland au afectat peste 200.000 de persoane şi au produs daune în valoare de miliarde de dolari. 12 persoane au decedat şi multe alte au fost date dispărute.


×
Subiecte în articol: Roger Federer
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close