Antena 3 CNN Sport Tenis Finale la Barcelona şi Stuttgart pentru Rafael Nadal şi Caroline Wozniacki

Finale la Barcelona şi Stuttgart pentru Rafael Nadal şi Caroline Wozniacki

Finale la Barcelona şi Stuttgart pentru Rafael Nadal şi Caroline Wozniacki
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2011   •   09:54

Rafael Nadal a obţinut victoria 500 a carierei şi s-a calificat în finala turneului de la Barcelona, după ce a câştigat cu 6-3, 6-2 în faţa croatului Ivan Dodig. Spaniolul îşi continuă astfel seria pozitiă pe zgură, suprafaţa sa favorită, ajungând acum la 33 de meciuri consecutive fără înfrângere.

 
În ultimul act al Openului catalan, Nadal îl va întâlni pe compatriotul său David Ferrer, învingător cu 6-3, 6-4 în faţa lui Nicolas Almagro. Va fi o reeditare a finalei de săptămâna trecută de la Monte Carlo, câştigată de numărul 1 mondial.
 
Sunt foarte fericit că am ajuns până aici, este un turneu important pentru mine. A fost nevoie să joc bine pentru a trece de Nico şi sper că mi-au mai rămas resurse şi pentru finală”, a declarat David Ferrer.
 
În circuitul feminin, Caroline Wozniacki a reuşit să ajungă în finala turneului de la Stuttgart, după ce a câştigat meciul cu Agnieszka Radwanska, scor 7-5, 6-3. Daneza, liderul mondial WTA, va juca pentru titlu cu reprezentanta gazdelor, Julia Goerges, învingătoare cu 6-4, 3-6, 7-5 în faţa Samanthei Stosur.
 
Goerges este prima jucătoare din Germania care ajunge în ultimul act al turneului de la Stuttgart în ultimii 15 ani, astfel că Wozniacki se aşteaptă la un meci dificil: „Este o jucătoare bună, cu multe lovituri excelente. Faptul că va avea publicul de partea ei o va ajuta, dar eu îmi doresc să câştig”.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close