Antena 3 CNN Sport Tenis Flavia Pennetta vrea să se retragă în plină glorie

Flavia Pennetta vrea să se retragă în plină glorie

Flavia Pennetta vrea să se retragă în plină glorie
13 Sep 2015   •   13:55

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, a declarat, după a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, că este momentul cel mai bun pentru a se retrage din activitatea competițională.

''Este momentul perfect să mă retrag'', a spus Flavia Pennetta jurnaliștilor, cu ocazia conferinței de presă, de la arenele Flushing Meadows din New York, notează Agerpres.

Întrebată dacă a fost mai ușor să joace în finală cu o compatrioată, Roberta Vinci, ea a răspuns: ''În realitate, nu este ușor să joci în fața uneia dintre cele mai bune prietene din circuitul profesionist. O cunosc pe Roberta Vinci de foarte mult timp. Am stat în cameră cu ea la Centrul național de antrenament. Sunt cu adevărat mândră pentru tot ce am realizat la turneul american''.

Flavia Pennetta, 33 de ani, a mai precizat gazetarilor că decizia de a se retrage era deja luată, chiar dacă pierdea sau chiar dacă învingea în finala de la US Open.

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe compatrioata sa Roberta Vinci, cu 7-6 (4), 6-2, la arenele Flushing Meadows din New York.

×
Subiecte în articol: US Open retragere Flavia Pennetta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close