Antena 3 CNN Sport Tenis Forma excelentă a Simonei Halep continuă: Românca, în semifinale la 's-Hertogenbosch

Forma excelentă a Simonei Halep continuă: Românca, în semifinale la 's-Hertogenbosch

Forma excelentă a Simonei Halep continuă: Românca, în semifinale la 's-Hertogenbosch
de M.T.    |    20 Iun 2013   •   19:03

Simona Halep confirmă forma excelentă din ultima perioadă, reuşind să se califice de o manieră entuziasmantă în semifinalele turneului WTA de la  's-Hertogenbosch, Olanda.

În sferturile concursului dotat cu premii totale de 235.000 de dolari, românca a învins-o cu 6-3, 6-1 pe Lesia Tsurenko (Ucraina), după doar o oră şi 10 minute de joc.

Este cea de-al treilea turneu din ultima lună la care Simona reuşeşte să ajungă în semifinale, după cele de la Roma şi Nurnberg, pe acesta din urmă reuşind să-l câştige la finalul săptămânii trecute.

Totodată, Halep, locul 45 în clasamentul mondial, a obţinut cea de-a opta victorie consecutivă, după cele cinci de la Nurnberg, turneu care i-a adus primul titlu WTA din carieră, şi cele două din primele tururi de la 's-Hertogenbosch.

În semifinale, Simona Halep va juca împotriva Carlei Suarez Navarro, locul 19 în lume şi cap de serie numărul 3 la turneul din Olanda, jucătoarea din Spania trecând în sferturi de bulgăroaica Ţvetana Pironkova, scor 2-6, 6-4, 6-4.

Navarro este cea care a eliminat-o pe Simona în primul tur la Roland Garros în acest an, jucătoarea iberică având avantaj în duelurile directe cu Halep, scor 4-2.

Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep va obţine 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 8.649 de euro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep turneu WTA Olanda
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close