Antena 3 CNN Sport Tenis Francesca Schiavone şi Li Na se vor întâlni în finala feminină de la Roland Garros

Francesca Schiavone şi Li Na se vor întâlni în finala feminină de la Roland Garros

Francesca Schiavone şi Li Na se vor întâlni în finala feminină de la Roland Garros
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
03 Iun 2011   •   09:34

Italianca Francesca Schiavone îşi va apăra titlul cucerit anul trecut la Roland Garros în faţa primei jucătoare din China care ajunge în finala de la Paris, Li Na.

 
Francesca Schiavone va juca a doua finală consecutivă la Roland Garros după ce a trecut în penultimul act de favorita gazdelor, Marion Bartoli, pe care a învins-o în două seturi, 6-3, 6-3.
 
Când eram tânără, visam mereu la acest turneu. De fiecare dată când vin aici, simt ceva special şi este o plăcere să joc în faţa acestor fani”, a declarat italianca la sfârşitul meciului.
 
În cea de-a doua semifinală, Li Na a trecut de rusoaica Maria Sharapova cu 6-4, 7-5 şi are din nou şansa de a deveni prima jucătoare din China care câştigă un titlu de Grand Slam, după ce a fost învinsă în ultimul act la Melbourne de Kim Clijsters.
 
Nu a fost deloc uşor, pentru că Maria luptă mereu pentru fiecare punct, astfel că nici atunci când aveam minge de meci nu eram sigură că voi câştiga. Sincer, nu am crezut că voi putea ajunge în finală aici şi sper că sâmbătă voi reuşi să joc şi mai bine”, a spus Li Na la conferinţa de presă.

×
Subiecte în articol: Roland Garros paris
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close