Antena 3 CNN Sport Tenis George Cosac, președintele FR Tenis: Cred că atuurile Simonei o vor duce la câştigarea trofeului

George Cosac, președintele FR Tenis: Cred că atuurile Simonei o vor duce la câştigarea trofeului

George Cosac, președintele FR Tenis: Cred că atuurile Simonei o vor duce la câştigarea trofeului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    05 Iun 2014   •   22:48

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a vorbit la "Sinteza Zilei" despre performanţa Simonei Halep, calificată în finala turneului de la Roland Garros.

 "Am trăit sentimente deosebite urmărind partida Simonei. Este unul dintre cei mai reprezentativi ambasadori ai României. Cred că alături de sportivele din celelalte discipline care aduc succese României, este unul din sportivele de frunte. Cred că va ajunge una dintre stelele tenisului mondial" a spus George Cosac.

Fostul tenismen a comentat şi semifinala de joi, câştigată în faţa nemţoaicei Andrea Petkovici.

"Dacă Petkovici este o forţă a naturii, iată că Simona a bătut-o cu jocul ei. Simona a ales să o bată cu propriile arme, adică cu lovituri foarte puternice. A stat la luptă, a stat pe linia de fund. În puţine cuvinte, ne-a încântat pe toţi" a mai spus George Cosac.

"Nu sunt îngrijorat că o întâlneşte pe Sharapova. Simona este genul de jucătoare care se mobilizează şi luptă pentru fiecare punct. Am văzut partida de la Madrid, a avut şanse şi oportunităţi, ar fi putut câştiga întreaga partidă. Sharapova este o jucătoare foarte titrată şi experimentată, porneşte favorită în faţa spectatorilor. Dar cred că atuurile Simonei o vor duce la câştigarea trofeului" crede preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Antena 3 va transmite, sâmbătă, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova, în parteneriat cu Eurosport.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros Mihai Gâdea
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close