Halep a câștigat: M-ai învins, Simona!

10 Sep 2015   •   22:26
Halep a câștigat: M-ai învins, Simona! foto: agerpres.ro

Simona Halep a fost in prim planul unui moment superb la US Open, in timp ce acorda un interviu unei televiziuni din Japonia, scrie ziare.com

Reporterul postului de televiziune s-a declarat "invins" dupa ce Simona a oferit un raspuns superb la o intrebare legata de inaltimea sa, potrivit ProSport.

"Imi pare rau sa-ti spun asta, dar nu esti inalta, ca alte jucatoare. Jucatoarele japoneze sunt scunde. Ce poti sa le spui fetelor noastre care gandesc: 'sunt prea mica, nu pot reusi in acest sport'?", a sunat intrebarea reporterului japonez.

Totusi, Simona a mentionat ca inaltimea nu trebuie sa reprezinte un handicap pentru nimeni.

"Multa lume imi spunea asta cand eram copil, ca nu pot juca la cel mai inalt nivel pentru ca nu sunt destul de inalta, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucatoare profesionista de tenis si am avut familia mea alaturi de mine sustinandu-ma tot timpul. Am stiut ca am picioare bune, suficienta putere sa ma bat cu jucatoarele inalte, asa ca iata-ma aici si sunt fericita ca am reusit sa ajung unde sunt in prezent si in semifinalele acestui turneu de Grand Slam", a replicat Simona.

x close