Antena 3 CNN Sport Tenis Halep: Am avut foarte mari emoţii, s-a simţit şi lipsa de experienţă

Halep: Am avut foarte mari emoţii, s-a simţit şi lipsa de experienţă

Halep: Am avut foarte mari emoţii, s-a simţit şi lipsa de experienţă
de M.T.    |    22 Ian 2014   •   11:48

Simona Halep dă vina pe emoţii şi pe lipsa de experienţă pentru înfrângerea suferită în sferturile de finală de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, în faţa jucătoarei slovace Dominika Cibulkova.

„Pur şi simplu nu am putut juca astăzi. Am avut emoţii, foarte mari emoţii şi nu mi le-am putut controla. Înainte de meci am fost foarte nervoasă, nu am simţit mingea, nu m-am putut mişca şi nu am putut juca”, a declarat Halep.

„Pot spune că s-a simţit şi lipsa de experienţă. Parcă nu am pregătit meciul foarte bine, am fost lipsită de concentrare, nu m-am putut relaxa şi nu m-am putut bucura de joc. Anul trecut am câştigat câteva turnee şi m-am bucurat de fiecare meci. Astăzi nu m-am putut bucura şi este păcat, a adăugat românca.

Cu toate acestea, Simona recunoaşte meritele adversarei sale, care s-a impus cu 6-3, 6-0: „Dominika a jucat foarte bine, loveşte puternic şi se mişcă foarte mult”.

„Trebuie să fiu optimistă şi să iau acest rezultat ca pe ceva bun. Mă gândesc că voi mai avea şanse să joc în sferturi la Grand Slam-uri. Dar trebuie să muncesc mult. Vreau să fiu mai bine pregătită pentru meciurile mari. Trebuie să muncesc mai mult, mult mai mult”, a mai precizat Halep.

Românca va intra în Top 10 mondial după Australian Open şi, după turneul de la Paris, de săptămâna viitoare, va avea o întâlnire cu Wim Fissette, care ar putea deveni noul său antrenor.

„Managerul meu a vorbit cu el, la Paris ne vom întâlni pentru prima oară. Ştiu că a lucrat cu Kim Clijsters şi Sabine Lisicki. Îl voi cunoaşte şi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Halep.

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close