Antena 3 CNN Sport Tenis Halep, după calificarea în optimi la Washington: Nu a fost rău pentru primul tur şi primul meci pe hard

Halep, după calificarea în optimi la Washington: Nu a fost rău pentru primul tur şi primul meci pe hard

Halep, după calificarea în optimi la Washington: Nu a fost rău pentru primul tur şi primul meci pe hard
Sursa foto: Foto: Facebook/Simona Halep
02 Aug 2017   •   08:28

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a declarat că meciul cu Sloane Stephens a fost greu, dar se bucură pentru victorie, apreciind că pentru primul meci pe hard nu a fost rău, informează site-ul oficial al competiţiei, potrivit news.ro.

„A fost un prim set foarte greu, eu am făcut câteva greşeli, iar ea a reuşit nişte puncte bune. Pentru primul tur şi primul meci pe hard, nu a fost rău. În al doilea meci am jucat mai bine şi sunt mai bine acum. Mereu când vine Darren Cahill pe teren joc bine. Mi-a spus că nu servesc cel mai bine şi mi-a spus că pot câştiga", a declarat Halep.

Ea a mulţumit fanilor români care au susţinut-o: "Am sprijinul lor pe oriunde mă duc. Le mulţumesc că au venit, mai ales că nu a fost uşor pe căldura asta".

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (3), 6-0, pe americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, calificându-se în turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington.

În faza următoare, Halep va evolua în premieră cu Mariana Duque Marino din Columbia, locul 115 WTA.

Calificarea în manşa a doua este recompensată cu un premiu de 3.420 de dolari şi cu 30 de puncte WTA.

×
Subiecte în articol: WTA Washington Simona Halep calificare tur meci
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close