Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep va deveni numărul unu mondial după finala de la China Open

Simona Halep va deveni numărul unu mondial după finala de la China Open

Simona Halep va deveni numărul unu mondial după finala de la China Open
07 Oct 2017   •   09:15

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va fi numărul unu mondial de luni, după ce s-a calificat în finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, sâmbătă, în urma victoriei cu 6-2, 6-4 în faţa letonei Jelena Ostapenko. 

----------------------------

Simona Halep, favorita numărul 2, o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko (nr.9) în semifinalele China Open, într-o reeditare a finalei turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, câştigată de baltică. Partida este LIVE VIDEO pe Digi Sport și ONLINE STREAM pe Digisport.ro, după ora 09:30.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a evoluat mai bine în meciul de vineri cu rusoaica Daria Kasatkina, la Beijing, decât a făcut-o săptămâna trecută la Wuhan. 

Halep s-a impus vineri la Beijing cu 6-2, 6-1 şi s-a calificat în semifinale, după ce săptămâna trecută pierdea cu acelaşi scor la Wuhan în faţa rusoaicei. 

"Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica şi mi-a reuşit destul de bine. Mi-am făcut jocul meu, în stilul meu, consistent şi solid'', a spus Halep, citată de site-ul WTA. 

Halep a mai vorbit şi despre următoarea sa adversară, chiar dacă la acel moment nu o cunoştea. Letona Jelena Ostapenko a trecut cu 6-4, 6-4 de Sorana Cîrstea şi va juca sâmbătă contra Simonei la Beijing. 

"Mă aştept la un meci dificil, dar va fi o provocare indiferent cu cine voi juca, aşa că trebuie să mă gândesc ce să joc împotriva lor şi să încerc să îmi fac treaba, ca azi'', a afirmat Halep. 

Ostapenko a avut cuvinte frumoase despre Halep, pe care a învins-o într-o finală dramatică anul acesta la Roland Garros, cu 4-6, 6-4, 6-3. 

"(Simona) Este o jucătoare extraordinară. Dacă voi juca cel mai bun tenis al meu şi voi fi agresivă mâine şi consistentă, cred că orice este posibil'', a declarat Ostapenko. 

Meciul dintre Halep şi Ostapenko se va juca sâmbătă, nu înainte de ora 09,30 (ora României). 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close