Antena 3 CNN Sport Tenis Halep, prima reacție după calificarea în finala Rogers Cup: „Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun”

Halep, prima reacție după calificarea în finala Rogers Cup: „Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun”

Halep, prima reacție după calificarea în finala Rogers Cup: „Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun”
11 Aug 2018   •   22:28

Simona Halep a declarat, sâmbătă, după calificarea în finala turneului de la Montreal, că atunci când este obosită, este relaxată, astfel că poate juca un tenis mai bun, ea făcând referire la faptul că a jucat patru meciuri într-un interval de 48 de ore.

“Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun. Turneul acesta este foarte frumos, îmi place acest teren, mă simt foarte bine. Cred că pentru că sunt fericită pot câştiga meciuri. Este mereu o plăcere să joc aici, am amintiri frumoase din 2016. Urmează un fi un meci dificil, în care vreau doar să dau tot ce pot”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu premii totale de 2,8 milioane de dolari. Halep a trecut în semifinale de sportiva australiană Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi favorită 15, scor 6-4, 6-1, şi duminică va juca pentru al treilea său trofeu din acest an, scrie News.ro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep prima reacţie Rogers Cup
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close