Antena 3 CNN Sport Tenis Halep și-a aflat adversara. Pe cine va întâlni românca în optimile Qatar Open

Halep și-a aflat adversara. Pe cine va întâlni românca în optimile Qatar Open

Halep și-a aflat adversara. Pe cine va întâlni românca în optimile Qatar Open
12 Feb 2019   •   16:03

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, este direct acceptată în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha, cu premii de 900.000 de dolari.

În optimi, ea va evolua cu Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 24 WTA, care a întrecut-o, în prmul tur, cu 6-3, 6-0, în 67 de minute, pe spaniola Lara Arruabarrena, locul 94 WTA, intrată pe tabloul principal ca lucky loser, după retragerea franţuzoaicei Caroline Garcia, locul 19 WTA, accidentată, scrie news.ro.

Halep conduce cu 5-0 în întâlnirile directe cu ucraineanca de 29 de ani, aflată la cea mai bună clasare din carieră. Primele lor patru întâlinri au avut loc în 2014, când Ţurenko i-a luat româncei singurul set, la Wimbledon, şi anterior, iar a cincea s-a desfăşurat la ediţia trecută a turneului de la Cincinnati, când Halep s-a impus în sferturi, cu 6-4, 6-1.

Şi daneza Caroline Wozniacki, bolnavă, a declarat forfait înainte de meciul cu sportiva cehă Karolina Muchova. Wozniacki va fi înlocuită de australianca Samantha Stosur.

×
Subiecte în articol: adversara Simona Halep
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close