Antena 3 CNN Sport Tenis Hănescu este amendat cu 15.000 de dolari pentru comportament nesportiv (VIDEO)

Hănescu este amendat cu 15.000 de dolari pentru comportament nesportiv (VIDEO)

Hănescu este amendat cu 15.000 de dolari pentru comportament nesportiv (VIDEO)
26 Iun 2010   •   20:03

Tenismanul român Victor Hănescu a scăpat fără nicio suspendare după gesturile sale din partida din turul III cu germanul Daniel Brands,  dar va fi nevoit să plătească o amendă de 15.000 de dolari. Jumătate din amendă este pentru comportament nesportiv, iar cealaltă jumătate pentru lipsă de combativitate. Hănescu a scuipat vineri în direcţia fanilor din tribune şi s-a retras apoi de pe teren în timpul setului decisiv.


"Ducă ce corpul arbitrilor şi supervizorii de la Wimbledon a revăzut înregistrarea cu gesturile jucătorului Hănescu de pe Terenul 18, aceasta a fost amendat cu 7.500 de dolari pentru comportament nesportiv şi alte 7.500 de dolari pentru că nu şi-a dat străduinţa să încheie jocul", a transmis arbitrul Andrew Jarrett, potrivit Reuters.


Imaginile au arătat că Victor Hănescu a scuipat în direcţia fanilor, pentru a merge apoi la arbitru şi să îi spună că nu va mai continua jocul. Cei prezenţi în tribunele Terenului 18 au spus, însă, că un grup de suporteri germani i-ar fi strigat românului "Ţigane, mergi acasă" şi l-ar fi înjurat foarte dur.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu amenda Wimbledon
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close